Válassza az Oldal lehetőséget

Sajnos nem található bejegyzés

RSS Portfolio.hu – Összes hír

 • Csúnyán elfogyott a lendület a tőzsdéken 2023.10.02.
  Múlt héten nyomás alatt tartotta a piacokat, hogy sikerül -e elkerülnie az amerikai kormányzat költségvetési okok miatti leállását. A megállapodás végül az utolsó pillanatban született meg, ezt követően azonban felemásan teljesítettek reggel az ázsiai tőzsdék. Európában ugyan határozott emelkedéssel indult a nap, a déli órákra azonban elfogyott a lendület, délután pedig már egyre nagyobb mínuszban […]
 • Ikonikus német cég mehet a tőzsdékre 2023.10.02.
  A Birkenstock német prémium lábbeli márka hétfőn közölte, hogy a New York-i tőzsdén történő bevezetéssel (IPO) akár a 9,2 milliárd dolláros piaci értéket is elérheti a cég - írja a CNBC.
 • 25 milliárdos beruházás érkezik Székesfehérvárra: mit nyernek ezzel a helyi vállalkozások? 2023.10.02.
  Nincsenek könnyű helyzetben a vállalkozások: a forráshiány, a kereslet visszaszorulása, a globális visszaesés, a megnövekedett energiaárak minden szektorban éreztetik a hatásukat. Segítünk az alkalmazkodásban: Székesfehérvárra érkezik a Portfolio gazdasági rendezvénysorozata, október 10-én egész délutános programsorozattal adunk lendületet a vállalkozásoknak.
 • Ilyen videót még nem láttunk: Pókember lövi rakétával az ukránokat 2023.10.02.
  Eredetileg a Telegramon jelent meg ma kora reggel egy videó, mely később az X-re is átvándorolt, és az látható rajta, amint a Marvel ikonikus karaktere az ukrán katonák ellen harcol.
 • Összeülnek az uniós külügyminiszterek Kijevben, sikeres volt az orosz ellentámadás Robotinénél – Háborús híreink hétfőn 2023.10.02.
  Hétfőn Kijevben találkoznak az uniós külügyminiszterek, igaz, négy ország alsóbb szinten képviselteti magát. Magyarország nevében Bunford Zsolt biztonságpolitikáért felelős helyettes államtitkár tárgyal. Az ISW szerint felvételek azt bizonyítják, hogy az orosz csapatok sikeres ellen-ellentámadást hajtottak végre Robotinénél. Az ukrán katonai hírszerzés szerint dróntámadás érte az oroszországi Szmolenszkben található repülőgépgyárat, ahol a H–59 cirkálórakétákat is gyártják, […]

RSS Penzcentrum.hu – Biztosítás

Tárhelypark